Las Palmas & tapas

0 Posted by - 8 mars, 2012 - Övrigt

Idag har dagens spenderats med Kristine och hennes familj inne i mysig Las Palmas. Shopping, skratt och tapas och med några ”leche y leche” till det! Kan inte bli mer än en fantastisk dag det där =)
Håller nu ikväll på att lagat lite tapas till mig och Mathias, så nu väntar jag bara på att han ska komma hem ifrån jobbet så jag kan få frossa i denna goda mat =)
.
Fick idag pröva en ny variant av en tapasrätt som jag aldrig prövat förut. Först var det pan con tomate (varmt bröd med en röra av tomat, vitlök, olja, salt/peppar) men sen var det även strimlade bitar av Pata Negra skinka över. En slags serrano skinka som man får utav svarta grisar som lever fritt och som får frossa i ekollon.
Attans vad gott det var och vilken unik smak!
Så nu står jag här ikväll och försöker bl.a. laga det till oss ikväll .. wish me luck =)
.
Imorgon kommer min älskade sis och Anders ner för att semestra med oss här på Bahia Feliz en vecka! Kommer bli hel skoj! Önskar bara att jag kunde stanna ännu längre på denna ö, finns ju så mycket jag vill hinna göra innan jag åker hem igen! Denna ö kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!
.
Resultatet ifrån kvällens lilla tapas …
Pimentos de Padron, bakad potatis med rom & pan con tomate med pata negra, mums!

 

2 Comments

 • Kristine 11 mars, 2012 - 00:09 Reply

  Tusen takk for en fin tur til Las Palmas vennen. Jeg også skulle ønske du kunne bli lengre her på GC, sånn for alltid hadde vært perfekt syntes jeg 🙂 for du er et fantstisk menneske Carin. Man blir så glad av å være med deg og jeg beundrer din styrke og positivitet, det skal du vite 🙂 Stanna stanna her på Gran Canaria!!!

  • Carin Eggert 21 mars, 2012 - 20:00 Reply

   du är så bra Kristine! Du/ni förgyllde min semester ännu en gång =)
   saknar dig redan & idag har det bara gått en vecka sedan jag åkte, känns snarare som en månad!!
   vi ses allt snart igen <3

  Leave a reply