Livet har sina goda stunder

0 Posted by - 4 mars, 2012 - Övrigt

Livet har sina goda stunder .. så är det verkligen och just nu lever jag just i ett sådant tillfälle nere hos min andra hälft på Gran Canaria!
Tänk om vardagen alltid vore så här =)
.
Just nu sitter jag ute på balkongen och kopplar av. Lyssnar på spanjorer som går förbi och hur mycket vågorna låter ifrån stranden.
Jisses, sådant uppskattade jag inte direkt när jag bodde här förut men nu .. nu är det magiskt och så betydelsefullt för mig.
Ikväll är Mathias iväg och jobbar på Garbo´s och jag funderar på att kila förbi en sväng och njuta av showen och musiken!
.
Här om dagen var jag och Mathias och lunchade med finaste Kristine, Alexandra och Antonio. Alltid lika fantastiskt att få träffa dom och jisses vad Alexandra växer! Snart fyller hon t o m 1 år! Helt otroligt!
Underbara vänner & jag längtar redan efter nästa fikadejt med Kristine =)


Igår var det sista dagen på Playa del Inglés Karnevalen och det avslutas alltid med en gigantisk parad där alla, verkligen alla klär ut sig och deltar.
Det här året var det Cartoon Tema och det är så fräckt att se allt ifrån barn till 90 åringar som klär ut sig för att vara med i folkfesten! Helt fantastiskt och vilken glädje! Man kan inte bli annat än glad =)

alla vill vara Snövit


super söta!


Här är det strunt samma vem man är som person för alla är välkomna, hur man än ser ut eller vem man än älskar. Helt rätt och helt fantastiskt!
Vi sögs helt enkelt med i karneval-känslan och åkte därför hem och klädde ut oss vi med för att delta .. vad tycks? =)

pimp, mexikan, indian, pirat, hippie + cowgirl!

två tekniker i farten =)

helt fantastiska!

Garbo´s var med & uppträdde en utav karnevalskvällarna

Idag var det även Vasaloppet hemma i Sverige och fantastiska Emma Hellberg deltog och tog sig i mål efter 8 h och 55 min, trots sin cancer. För mig är det helt otroligt! Är så imponerad! Hon lyckades även starta en insamling till Ung Cancer där man kunde sponsra henne genom att ”köpa en meter”, eller hur många som helst =) Imponerande är bara förnamnet! Väldigt mäktigt tycker jag! Följ hennes blogg på livmordet.blogspot.com
.
Nu ska jag ta och kila ner och njuta lite av sista akten på Garbo´s Dinnershow =)
Kramar till er

Bloggar etiketter: , , , , , ,

No comments

Leave a reply