Snart är jag hos honom

0 Posted by - 29 februari, 2012 - Övrigt

Nu har jag äntligen packat klart och om 10 timmar bär det av till Gran Canaria och till min Mathias! Kan knappt förstå det =)
Nu har det gått ännu 1,5 månad sedan vi sågs sist och jisses vad jag saknar att få vara nära honom! Vilken känsla man får när man kan säga i telefonen ”Vi ses i morgon” =)
Om nio dagar kommer även min syster och Anders ner och ska ha semester på ett av hotellen på Bahia. Det kommer bli toppen!

Nu ska jag gå och försöka ta igen lite sömn ifrån i natt. Vaknade vid 03.00 tiden av att jag kände av ”restless legs” syndromen och tyvärr är det ju inget som försvinner bara på stuts.
Väldigt konstig och frustrerande känsla som kryper på en. Någon som har tips om hur man kan få bort det när det väl händer?
Jag har känt av det några enstaka nätter tidigare men inatt var det alldeles för frustrerande. Men var ute och sprang en runda tidigare idag så nu hoppas jag allt att kroppen har fått jobba lite och att jag kan få lite sömn =)
.
Imorgon kommer det kanske kanske även dyka upp en artikel om mig i Dagens Nyheter så håll lite utkik vett ja =)

Bloggar etiketter: , , ,

4 Comments

 • Anne Krogh Jensen 29 februari, 2012 - 21:42 Reply

  Hej Carin
  jag bor i Danmark har CLL og arbetar i patientföreningen LyLe (lymfcancer och leukæmi). Jag är 63 år och har bott i Skåne från 1954 tills 1966. Alla mina skolår. Så jag kommer ännu ihåg lite svenska!Jag har varit till sammanträde med blodcancerförbundet och det norska Margen og Lymfekretforeningen flera gånger. Därför tittar jag ibland på hemsidorna. Då jag såg din blog och interviuwet med dig i HÆMA, tänkte jag at det ville vara fantastisk at skicka ut med vårat nyhetsbrev. Jag redigerar dom. Jag vet att många av våra unga medlemmar saknar andra unga at prata med og läsa om. Får jag lov att översætta något från din blog til mitt nyhetsbrev? (Jag har gort det, men vill inte skicka något ut, förrän du har godkent.

  Många hälsingar och forstätt med att må bra

  Anne

  • Carin Eggert 29 februari, 2012 - 22:47 Reply

   Hej Anne!

   Tack för att du ville besöka min blogg och vilken kanonbra svenska du talar =)
   Vad glad jag blir när jag läser allt du har gjort för olika föreningar! Det är enormt starkt gjort!

   Vad intressant det låter med nyhetsbrevet och du får mer än gärna översätta och använda artikeln/bloggen. Det är en ära!
   Kan jag hjälpa andra i min ålder så hade det varit toppen!

   Tack än en gång för att du hörde av dig!
   Sköt om dig!
   Varma hälsningar Carin
   carin.eggert@gmail.com

 • Malin Ekstrand 2 mars, 2012 - 16:43 Reply

  Hej Carin.
  Hoppas att all är bra med dig och att du har det underbart i värmen =) Såå avis!
  Tänkte bara tipsa dig lite om lite olika sätt du kan underlätta när du får restless legs… Jag hade det ofta ofta när jag var yngre, kan fortfarande få det ibland, men mycket sällan, vilket såklart är underbart. Men som sagt så hade jag det väldigt ofta när jag var yngre. Förstår därför din enorma frustration över att verkligen inte kunna somna!
  Jag fick iaf lära mig några saker som kan hjälpa, såklart olika för alla, men jag har testat en hel del av dom å många av dom hjälpte mig iaf.
  * Lägg benen högt – Har du någon eller några stora tjocka kuddar så lägg dom under benen när du ligger på rygg och lägg benen så högt du kan..
  * Spola kallt vatten på benen – Gå upp å släng in benen i under kallt vatten i duschen å många gånger har det känts mycket bättre för min del..
  * Ta en ipren – faktiskt så har det funkat ganska många gånger!
  * Upp och gå – Bara att gå upp och gå en liten stund kunde också ibland hjälpa mig!

  Hoppas att några av tipsen kan hjälpa dig lite nästa gång det händer så att du kan sova vidare!

  Ha en underbar semester på Gran Canaria!

  Kram från Malin

  • Carin Eggert 21 mars, 2012 - 21:10 Reply

   Hej Malin!
   Ledsen för mitt supersena svar, har fortfarande inte hämtat mig ifrån semestern =)
   Tack för alla kanon bra tips för restless legs, uppskattar varenda en av dom!
   SÅ konstigt att det kan bli så i kroppen, verkligen en frustrerande känsla =S
   Nästa gång jag känner av det ska jag absolut pröva dina tips,tack så jätte mycket =)
   Kramar till dig <3

  Leave a reply