Fotografering med Ung Cancer i Sthm

0 Posted by - 17 februari, 2012 - Tankar, känslor och KML, Ung Cancer

Igår blev det en grymt härlig dag i Sthm med Ung Cancer för att fotograferas inför deras nya reklamkampanj som ska komma ut i olika tidningar. Det blev en effektiv dag med mycket skratt då vi åkte upp till Sthm 05.13, fotograferades några timmar och åkte sedan hem 15.14! Det var fantastiskt roligt! Är så jäkla glad att jag fick vara med! Jag och tre andra underbara medlemmar fotograferades av proffset själv Erika Gerdemark så nu väntar vi alla med spänning för att få se resultatet! Är stensäker på att det kommer bli kanonbra =) Tack snälla Erika för att du ville fotografera oss!

Erika & Filip in action

Idag under lunchrasten på jobbet gick jag in på Ung Cancers facebooksida och fick tyvärr ett tungt meddelande om att en medlem har fått tillbaka sin leukemi för fjärde gången och att dom inte vet om hur många dagar och månader hon har kvar nu. Blev så otroligt ledsen, förtvivlad och skitförbannad! Finns inga ord över hur mycket jag HATAR den här sjukdomen! Det är så fruktansvärt orättvist och alla styrketankar går ikväll till henne och hennes familj!
.
Jag går själv fortfarande och peppar och intalar mig att det ska gå bra med min leukemi, det måste det bara göra, och därför blir det en chock för kroppen när man får höra något helt annat. Jag vet att det handlar om olika slags sjukdomar, men det är så skrämmande eftersom det ändå är så pass nära.
Det är en kall känsla som kryper upp i kroppen på mig när jag läser så tunga besked och det finns alltid en tanke som tänker; ”att den här gången klarade du dig, men vad händer nästa gång?”. Paniken och frustrationen i kroppen blir allt starkare över att jag vill inget hellre än att bli frisk från min leukemi.
Var finns anden i Aladdin när man behöver honom som mest?

Det är en konstig blandning av ren lycka och rädsla över att leva varje dag! Men jag tänker bli så frisk som man kan bli i KML och den där Philadelphia-kromosomen ska så småningom ut ur min kropp!

 

Bloggar etiketter: , , , , , ,

1 Comment

  • Fredrik 20 februari, 2012 - 00:29 Reply

    Jag hitta in här på omvägar via Facebook, har en kusin som drabbades av denna hemska sjukdom för ett antal år sedan. Beskedet att hon fått cancer var det värsta jag varit med om..Jag är också uppvuxen i Staffanstorp så jag vet vem du är. Jag blev verkligen ledsen när jag läste att du drabbats av denna hemska sjukdom och fått genomgå allt som min kusin också fick göra. Och det glädjer mig oerhört när jag läser att du fått tillbaka energin och blivit så pass bra att du kan gå ut och springa etc, saker som dem flesta inkl mig själv tar för givet…

    Jag vill bara säga att jag önskar dig all lycka i framtiden och jag hoppas innerligt att du blir helt kvitt sjukdomen och kan leva livet precis som alla andra. Det finns säkert fler än jag som läser din blogg utan att du vet om det…och du har alla deras stöd bakom dig också!

    Jag har aldrig lämnat blod, men tack vare dig och det du gjort/gör lovar jag dig att göra det innan sommaren…

    Fortsätt kämpa! Du är aldrig ensam!

  • Leave a reply