Schlager & UngCancer helg

0 Posted by - 14 februari, 2012 - Övrigt, Ung Cancer

I helgen våldgästade jag min syster och hennes man uppe i Gbg och som vanligt blev det en helskön helg med en massa inplanerat.
På fredagen tog Sara halva dagen ledigt och vi åkte till Sofie på 39 Clipp, Saras hel grymma hårfrisörska som gjorde oss schlagerfina inför genrepet för Melodifestivalen.
Kvällen blev såklart en afton full med glitter, schlager och en massa skratt! Första gången jag har varit på Melodifestivalen och det var riktigt skoj att få se. Dessutom var det även helt underbart att få se härliga Mr Di Leva =)

På lördagen blev det först en sväng båtmässa och Wow vilka båtar det finns!! Helt makalöst & vissa är ju precis som små lägenheter!
Att gå där fick mig i alla fall att längta till sommaren och få åka med i Saras och Anders båt ut i skärgården och ha det mysigt. Jag vill ha sommar nu =)

bror, jag & ullis


Efter båtmässan spenderades kvällen på Mitt Andra Hem, en mysig klubb där Fredrik Toreskog framförde en magisk spelning för att samla in pengar till Ung Cancer. Riktigt bra spelning och under kvällen donerades 10.000 kr, helt helt otroligt! Att det finns så fina människor! Tack Fredrik med familj som ville göra den här spelningen!
Och Tack Sis & Anders för ännu en härlig helg<3

jag & snygga julia

Fantastiska Hanna & Erik

Nu är jag hemma i Skåne igen och den här måndagen börjades 6.30 på vårdcentralen för att blodprov. Kände att det var lika bra att vara där 30 min innan öppning så att man hamnar tidigt i kön och så att man hinner till jobbet i tid. Kändes lite små jobbigt att köra iväg när det fortfarande var mörkt ute, månen var uppe och det var -12 grader och fullt med snö på vägarna. Hade så gärna velat ligga kvar i sängen=) Men men, det ska i alla fall bli intressant att få reda på provsvaret imorgon! Nu har mina värden varit så pass bra att jag inte har behövt ta blodprov på en månad, yeah =)
.
Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på Laleh och hennes ”Some die Young” .. Känslosam låt och jag blir både glad och ledsen när jag hör den .. Att det är en fantastisk låt är i alla fall säkert =)

Bloggar etiketter: , , , ,

No comments

Leave a reply