Globen blir röd – Bli Blodgivare

0 Posted by - 14 februari, 2012 - Ge blod

Idag när det är Alla Hjärtans Dag kommer Globen i Stockholm att lysa röd som en hyllning till alla fantastiska Blodgivare som finns i Sverige idag!
Jag blev så glad och stolt när jag läste detta på svt.se och jag tycker det är en helt underbar idé att uppmärksamma dessa hjältar på det viset. Helt rätt och så mäktigt!
.
För mig och alla andra med leukemi är Sveriges Blodgivare helt klart våra superhjältar och jag är så tacksam för att det finns så fina människor som har kunnat ge mig det blod jag har behövt för att bli bättre. Har aldrig känt sådan tacksamhet förr än när jag fick min första blodpåse och alla där efter. Enormt tack till alla er!

.Att ge blod borde vara en självklarhet för dom som kan så varför inte göra en bamseinsats redan imorgon?
Tänk hur många liv Ni kan rädda!
.
Bli Blodgivare Idag
Frågor&Svar
Globen blir röd på tisdag

Bloggar etiketter: , , , ,

1 Comment

  • Annie 14 februari, 2012 - 16:45 Reply

    Hurra! Jag fick precis kallelse från blodcentralen om att det är dags igen! Dessutom ska jag hålla ett lovtal på torsdag (del av min kurs) där jag tackar alla blodgivare. Sjukt viktigt och jag försöker värva så många jag kan 🙂 Kram

  • Leave a reply