Apotekskrångel

0 Posted by - 7 februari, 2012 - Övrigt

Idag var jag på apoteket för att beställa en ny laddning av min medicin, men på något sätt hade det uppstått problem och apoteket kunde inte få hem medicinen förens om en vecka, och om ens då!?!
Känner en lite oro just nu! Jag har tabletter så att jag klarar mig exakt en vecka till, men nu hoppas jag innerligt att medicinen hinner komma hit i tid. Gillar inte att behöva be min läkare om medicin ifrån sjukhuset.
Kanske bäst att jag är ute två veckor tidigare i fortsättningen så att inte samma situation uppstår.
Jag som trodde att apoteket hade 72 h policy.
.
Nu ikväll har jag och mammsen varit på wetwest och tränat av oss och nu är jag sådär härligt trött i kroppen.
Känner att jag vill komma igång ännu mer med träningen, men innerst inne är jag ju så slö =) Skärpning Carin!
.
Imorgon väntas kuratorssamtal på morgonen och sen blir det ett jobb pass, vilket ska bli riktigt skoj. Är så glad att jag har kunnat gå tillbaka till jobbet efter 4,5 månad och att jag har så bra och förstående chefer/arbetskolleger.
.
Igår bokade jag även en resa ner till min Mathias och om allt går som det ska så ses vi om 22 dagar. Helt helt otroligt! Vad jag är glad i själen just nu och vad jag längtar!
.
Nu är klockan 22.00 vilket betyder att jag får börja äta igen, så nu tackar jag för mig och försvinner ut i köket för att go wild i kylskåpet =)
Kärlek till er!

Bloggar etiketter: , ,

No comments

Leave a reply