Intervju i Danmark

0 Posted by - 18 januari, 2012 - Intervjuer

Vilken otrolig dag!
Idag var jag och pappa över i Danmark och jag blev intervjuad om; hur det är att leva med KML.
Väldigt intressant föreläsning med bra frågor och jag tyckte det var riktigt skoj att få vara delaktig i den!
Helt enkelt en fantastisk dag, fantastiska människor och jag är fantastiskt glad!
Går fortfarande här hemma och bara ler =) Tack alla Ni!


Nu är jag slut i planeten och ska snart krypa ner under täcket och slå på en film medan regnet bara öser ner här utanför!
En film som jag kan rekommendera och som jag helt enkelt blev kär i är ”50/50” som handlar om en kille som får reda på att han har en tumör i ryggen och att han har 50% chans att överleva. Det låter såklart som en jätte hemsk film, men filmen fokuserar även på dom bra och småroliga delarna i livet, vilket är helt rätt.
Filmen är väldigt lik verkligheten men jag tyckte ändå att det var skönt att få se den. Den berörde verkligen!
.

Bloggar etiketter: , , ,

No comments

Leave a reply