Ombytta roller

0 Posted by - 10 januari, 2012 - Tankar, känslor och KML, Ung Cancer

För en gångs skull är det ombytta roller!
Min pojkvän har blivit magsjuk med en mysko bakterie och för en gångs skull är det jag som får pyssla om honom =) Stackaren började att kräkas vid 01.00 inatt och sedan fortsatte det konstant fram till 11.00 tiden. Då blev det en trip ner till hotellanläggningens läkarstudio och han fick den omtalade mirakel sprutan i arslet. Sedan har han sovit heela dagen, vilket behövdes efter en så ansträngande natt.
.
Medan han har legat och sovit har jag passat på att kika runt på internet (mer än vanligt) och jag har kommit in på så många bra och fina bloggar som jag snart tänker blogga om här. Man får verkligen ett perspektiv på livet.
Det bästa med att blogga är att jag har fått kontakt med så goa och starka människor som själva går igenom KML eller andra slags cancersjukdomar. Och jag blir så grymt glad av alla som läser och hör av sig till mig här på bloggen! Det betyder så mycket för mig!
All kärlek till er alla!
.
Nu har Ung Cancer kommit med ännu en ny fantastisk idé och har därmed lagt upp några av deras Medlemmars Bloggar på deras hemsida och tadaa, där är jag med =)
Tycker det är kanon bra idé och det ska bli så intressant att få läsa alla =)

Bloggar etiketter: , , ,

1 Comment

  • Elin 10 januari, 2012 - 17:14 Reply

    Men fina fina Carin det är ju du som är helt fantastisk! Du som kämpar och orkar och samtidigt skrattar och är glad.
    Men jag blev väldigt glad och rörd av din kommentar på min blogg. Förra året var ett jävla skitår. Så jag uppskattar dina peppande ord jättemycket. Man försöker hålla humöret uppe så gott man orkar men ibland orkar man inte alls tyvärr. Fast som tur är är de stunderna så otroligt många färre än de bra, även om saknade finns där alltid ♥

    Hoppas du har det bra nere i värmen trots att din pojkvän blivit sjuk :/ Hoppas han kryar på sig snabbt 🙂 Njut lite av solen för mig med, man saknar den här hemma i regn och två plus 😛
    Vi ses när du är hemma igen. Stor kram och massa kärlek! ♥♥♥

  • Leave a reply