Feliz Año Nuevo!

0 Posted by - 31 december, 2011 - Övrigt

Då är det dags för det sista inlägget år 2011 ..
Just nu ligger jag i en solstol på balkongen, njuter av den blåa himlen och tänker tillbaka på året som har gått.
Är så glad över allt stöd, all kärlek och alla nya vänner jag har fått, trots lite otur som dök upp i mitt liv..
Ikväll firas kvällen på Garbo´s Dinnershow tillsammans med min Mathias och vid tolvslaget ska jag skåla in år 2012 i ett friskare år med mer tur än någonsin =)
.
Gott Nytt År Underbara Vänner! All Kärlek Till Er!
Feliz Año Nuevo!

Bloggar etiketter: , , , ,

7 Comments

 • Aurora 31 december, 2011 - 17:03 Reply

  GottNytt År. Hoppas det nya året förmed sig enbart positiva saker för dig.

  • Carin Eggert 2 januari, 2012 - 01:37 Reply

   Detsamma till dig Brigitta! 2012 måste helt enkelt bli ett bättre år =)
   Kramar Carin

 • Thord Bergqvist 3 januari, 2012 - 11:09 Reply

  Hej! Varför skriver jag i din blogg? Efter det jag läst din artikel i tidningen Haema blev jsg både rörd och berörd. I artikeln beskrev du din KML på ett fantastiskt sätt!
  Själv fick jag diagnosen KML månadsskiftet september/oktober 2011, vilket naturligtvis var ett mycket jobbigt besked att få. Men det gäller att inte ge upp. Vi som är drabbade skall fortsätta kämpa mot denna sjukdom. Du gör det på ett fantastiskt sätt!
  Ha en bra fortsättning på det nya året!
  Mvh Thord
  Du får gärna maila mig om du känner för det!
  thord.bergqvist@comhem.se Tfn 060-6310545, mobil 070-3116899

  • Carin Eggert 13 januari, 2012 - 19:52 Reply

   Hej Thord!

   Vad skoj att du läste om bloggen i Haema och tack för att du ville skriva till mig!
   Håller helt med dig .. Att få ett sådant besked ifrån klar himmel var en fruktansvärd chock och det är fortfarande idag svårt att ta in allt som har hänt. Men det är som du säger, det gäller att inte ge upp och att försöka tänka positivt, trots att det ibland är svårt.
   Hur mår du idag? Behandlas du med Tasigna eller Glivec?

   Ta hand om dig Thord och sluta aldrig att kämpa!
   Med vänliga hälsningar Carin!
   carin.eggert@gmail.com

 • Katarina L 7 januari, 2012 - 23:23 Reply

  Hej Carin. Har hittat din blogg via tidningen Haema, där jag läste ett bra reportage om dig. Jag har själv haft KML. Insjuknade sommaren -03 och efter ett år med Glivec och en del trassel så fick jag göra en benmärgstransplantation på sommaren -04. Det gick jättebra även om det var en tuff tid. Är idag helt utan symptom. Jag vill tacka för din blogg, jag känner igen mig själv i mycket av vad du skriver. Kämpa på! Nu är det ett nytt år med nya möjligheter. Du verkar vara en tjej som ser ljust på tillvaron och jag tror det är jätteviktigt att göra det. Ta hand om dig. Kram.

  • Carin Eggert 13 januari, 2012 - 19:43 Reply

   Vad glad jag blev när jag läste ditt inlägg! Tack så enormt mycket för dina fina ord och för att du ville höra av dig, det betyder väldigt mycket!
   Så fantastiskt att du idag är helt symptomfri idag, att få höra om en sådan situation ger mig så mycket hopp och även glädje! Förstår dock att det måste varit en fruktansvärt tuff tid för dig och även din familj!
   Tack än en gång för att du ville skriva till mig. Nu får man hoppas att det här året ger bättre förutsättningar =) Sköt om dig!
   Kramar till dig!

 • annica 15 januari, 2012 - 14:46 Reply

  Hej, läste med stort intresse din blogg. Jag fick min diagnos för ca 10 dagar sen och lever just nu i total förvirring!känner verkligen igen mig i”some en blixt från en klar himmel”. Jag medicinerar för närvarande med bäde Hydrea och Tasigna och utbyter gärna erfarenheter kring sjukdomen, medecinering,behandlingar och resultat med andra i samma situation. Har lite svårt att se och skriva pga en liten propp i ögat ( som gjorde att sjukdomen upptäcktes)så jag talas gärna vi på tel oxå.
  Må så gott och kämpa på, Annica Aonsjo@hotmail.com 070-347 61 79

 • Leave a reply