Världens lyckligaste

0 Posted by - 29 december, 2011 - Övrigt

Nu är jag nere hos min Mathias och just nu känner jag mig som världens lyckligaste! All oro och jobbiga tankar har släppt och jag njuter av allt .. av värmen, att få träffa gamla vänner och t o m över att det är ljust ute och solen står högt trots att kl är  halv fem! Men det bästa idag var ändå att få vakna upp i Mathias famn .. det slår verkligen allting =)
.
Resan hit gick helt okej .. pappsen skjutsade mig till Kastrup och snart satt jag på planet.
I vanliga fall brukar jag sova hela resan men den här gången fick jag fruktansvärda smärtor i magen som återkom mellan 3-4 minuter under hela resan och det gjorde ont bara jag försökte röra på mig, så när jag kom fram i Las Palmas efter 5,5 h var kroppen så utmattad att jag kräktes på toaletten och funderade starkt på att ta en taxi till sjukhuset eftersom smärtorna kom från mjälten.
Kanske det kan vara så att min mjälte inte klarade av att sitta ner så länge i en tryckkabin eftersom den fortfarande är för stor. Men efter toalettbesöket mådde jag i alla fall ändå lite bättre och tog taxin hem till Mathias och under kvällen släppte smärtan allt mer och mer och idag har jag inte känt av någonting =)
Typiskt nog fick jag även ”lyxen” att hamna framför ett gäng med fulla, gormande vuxna personer på flygplanet och framför mig satt en barnfamilj där barnen hoppade upp och ner i sätena och lekte pjätt i mittgången så det blev inte så mycket sömn på den resan direkt =)
.
Idag har jag och Mathias haft sovmorgon och sen var vi ute och promenerade längs vattnet, helt overkligt att vara här igen! Ikväll ska jag till Mathias jobb där han är ljud/ljustekniker på Garbo´s Dinnershow. Grym show med fantastiska artister och vänner!
Garbo´s är som Wallmans Salonger så är ni någon gång på Gran Canaria så måste ni besöka Garbo´s som ligger i Bahia Feliz =)

min kärlek

Bloggar etiketter: , , , ,

2 Comments

 • Aurora 29 december, 2011 - 19:23 Reply

  Härligt. Jag åkte ner till Puerto Rico 4 månader efter min diagnos. Backigt var bara förnamnet. Och Hb lågt som attan. En rejäl utmaning att ta sig upp till hotellet.
  Ha det nu så skönt där nere. Kram

  • Carin Eggert 2 januari, 2012 - 01:48 Reply

   Vad härligt att du åkte till Puerto Rico! Det är absolut den bästa delen av Gran Canaria men jag håller med om att det är vääldigt backigt där =)
   Måste ha varit enormt skönt att få komma bort lite när man har gått igenom många tunga månader.
   Jag känner själv att huvudet kopplar av på ett annat vis än förr och att jag uppskattar så mycket mer =)
   Kramar till dig!

  Leave a reply