The final countdown

0 Posted by - 20 december, 2011 - Tankar, känslor och KML, Ung Cancer

Nu har the final countdown allt börjat på riktigt!
Idag är det 9 dagar kvar till min bättre hälft och till Gran Canaria, 5 dagar kvar till att få fira julafton med familjen och 3 dagar kvar till min 3 månaders kontroll och benmärgsprovet. Det sista längtar jag absolut inte till, men det ska bli skönt att få det avklarat. Tur att det finns lugnande i alla fall och att mina vänner ifrån Ung Cancer ville följa med och hålla min hand. Kärlek till er!
Det är så skönt för dom förstår sig på den där panikkänslan som dyker upp lite här och där hela tiden .. Självklart är jag orolig över hur ont det kan göra, men det som jag är mest rädd för är vad provet kommer visa.
.
I helgen var jag på julbord med vännerna ifrån Ung Cancer. Har sagt det förut och säger det igen, men vilka fantastiska människor dom är! Blir så glad när jag träffar dom!
Julbordet var det bästa på länge och jisses vad vi krängde, spelade spel, åt julgodis, skrattade och åt lite till =)
Tack finaste Emma för allt!
.
Nu vill jag bara att dagarna ska gå så att jag kan få komma ner till min Mathias! Längtar så att jag blir galen!
Sist vi sågs låg jag i en akut säng på MAVA och kunde varken röra mig eller knappt prata och sjukhuset hade ringt och bett min familj att komma in eftersom mitt andningstillstånd hade försämrats. Inte den mest roliga tidpunkten att skiljas ifrån men nu har det gått 3 månader och jag vill bara komma ner och få krama om honom igen!

julbord med vännerna

kärlek

 

Bloggar etiketter: , , , ,

2 Comments

  • Janne Holm 20 december, 2011 - 07:54 Reply

    Bra sida du skapat. Jag som gammal sjuksköterska har fått lära mig en del om KLM. Glöm inte musikmaskinen då du skall göra benmärgsprovet.

  • Aurora 20 december, 2011 - 08:03 Reply

    Håller med. Benmärgsprovet är ingen hit. Jag tar inget lugnande utan vill kunna ta min bil från sjukhuset direkt efter. Visst det gör ont men inte mer än man står ut med och efteråt känns det i stort sett inget. kram

  • Leave a reply