Life´s a bitch

0 Posted by - 4 december, 2011 - Övrigt, Tankar, känslor och KML

Vad ska man göra när man känner sig riktigt jäkla arg och förbannad på allt?
Life´s a bitch, jo tack det vet jag men vart ska man ta vägen när man verkligen bara vill skrika och gråta och bara slå på allt som finns omkring sig.
Att man kan känna sig så ensam och vilsen vissa dagar.
Vill kunna trycka på play och börja leva på riktigt igen men det tar emot eftersom jag inte vill ha detta nya liv. Jag har ju inte bett om detta och ändå måste jag bara acceptera det. Man vänjer sig såklart och jag vet att ”förändringar ger möjligheter”, men just nu är jag bara så arg på att jag inte längre vet vad jag ska göra i livet, arg för att allting står stilla, arg för att min pojkvän inte här, arg för att inte få förståelse när jag är ledsen, arg för att inte kunna säga vad jag tänker, arg för att lungorna fortfarande krånglar och gör ont, arg på ovissheten, arg för att jag inte känner någon glädje ..  ja, arg på allting!
the botten is nådd .

Bloggar etiketter: , , , ,

1 Comment

 • Kristine 6 december, 2011 - 01:31 Reply

  Fine fine Carin.
  Du er ikke alene! Tenker på deg hver dag, og ber om at dette snart er over og du blir frisk. Skulle så ønske jeg kunne ha gjort noe..Og du, du har lov til å ha slike dager vennen, og du har lov til å si hva du føler, du har lov til å være arg, du har lov til å kjenne… Rop og skrik ut når du føler for det! Få det ut vennen, da blir det bedre!
  Og en ting skal du vite, og det er at jeg beundrer deg for den styrke og positivitet du har, du er et fantastisk menneske Carin. Finnes bare 1 så fantastisk Carin 🙂 Dette vet jeg at du klarer!
  Sender deg styrke klemmer og håper at lungene snart slutter å krangle, så du slipper å ha ondt og jeg gleder meg til å se deg snart
  Kram kram

 • Leave a reply