Äntligen gjort!

1 Posted by - 29 november, 2011 - Tankar, känslor och KML

Idag har varit en påfrestande dag! Vet inte direkt varför för det har inte hänt något speciellt, men mycket har känts tungt och det har varit mycket i huvudet. Jag är varken jätte glad eller ledsen, jag bara är!
Idag är en sådan dag då man bara vill krypa ner under täcket med godis och film och bara få bli omkramad! Antar att vissa dagar hinner dom jobbiga känslorna i kapp en och man blir bara tom liksom. Man saknar såklart den personen jag var innan och alla de planer som ingick där.
.
Dagen började med kuratorsamtal på sjukhuset vilket kändes skönt och givande. Man får så mycket insikt när man analyserar och pratar om allt mellan himmel och jord. Skönt att man kan prata av sig där och skriva av sig här, ingen som tar illa upp av det jag berättar liksom.
Därefter tog jag mig själv i kragen (efter måånga om och men) och tog mig till vårdcentralen för att ta cellprov för första gången. Alla mina vänner har fått kallelser till det, men mig verkar dom ha glömt, så det var skönt att kunna gå dit och få det gjort ändå. Jag har insett hur viktigt det är att göra cellprov, för kan jag få leukemi bara sådär så finns chansen att jag kan få livmoderhalscancer bara sådär också! Sad but true! Men är glad att jag äntligen fick gjort det =)
.
Nu ska jag i alla fall ta och krypa ner under täcket, invänta tills jag får äta igen och sen kränga godis ihop med en film och hoppas att röntgensvaren ifrån skiktröntgen kommer imorgon!

Lyckoarmband från Bali av min syster! Hoppas dom hjälper mig att bringa lite lycka & tur =)

 

Bloggar etiketter: , , ,

No comments

Leave a reply