Besök på jobbet

0 Posted by - 22 november, 2011 - Övrigt, Ung Cancer

Idag blev det blodprover och sen rakt hem i sängen för att sova igen. Natten var sådär eftersom jag hela tiden vaknar av smärtorna, suck! Men tacka gudarna för smärtstillande =)
Min läkare ringde och berättade att mina vita blodkroppar och trombocyter tyvärr hade ökat i värde, dock inte till något allvarligt, men hon tror att det kan vara något virus som jag har fått i kroppen. Vi får se vad röntgen visar på onsdag!
Vi pratade också om benmärgsprovet som måste göras och att dom antagligen ska göra det två dagar innan julafton. Skönt så att man får det gjort i alla fall. Sist jag gjorde det var jag totalt borta eftersom jag hade fått mitt besked 12 timmar innan bara. Men den här gången ska jag få lugnande medel, vilket jag gärna tar emot =) Enligt min syster var det inte dom små sprutorna och verktygen som skulle in i benet! Usch och blä! Men det ska bli skönt att få det gjort så att man kan åka till Gran Canaria utan att tänka på det.
.
Något som däremot gjorde min dag var att pappa och jag övningskörde och svängde då spontant inom mitt jobb och hälsade på! Det kändes lite konstigt först eftersom sist jag var där var det sommar och jag stod där och vattnade blommorna. Nu var det värsta julmarknaden. Men det var i alla fall riktigt skoj att träffa så många vänner igen =)  Underbara personer! Just nu har jag för ont för att börja arbeta, men snart är det dags igen vilket ska bli skoj!
.
Imorgon fyller min finaste syster år och nollar till 30 =) Önskar jag var där och kunde fira henne, men till helgen åker familjen upp och får ta igen allt! <3
Imorgon blir det också medlemsträff med Ung Cancer Skåne. Ska bli riktigt skoj och man längtar lite efter personerna och samhörigheten. Det är verkligen något speciellt att få träffa någon som själv har cancer..

Bloggar etiketter: , , , , ,

No comments

Leave a reply