Överrumplad av all kärlek

0 Posted by - 11 november, 2011 - Tankar, känslor och KML, Ung Cancer

Jag var aldrig ensam på sjukhuset =) Tack alla underbara Ni för så mycket tröst & värme!

Klockan är mycket och jag borde egentligen sova, men jag är bara så uppe i varv av all kärlek och glädje jag har fått den senaste tiden! Redan från första dagen har jag fått så enormt fina mail, stöd, inlägg, sms, brev, presenter och vänner och det är så uppskattande att få höra allt fint när man själv inte vet vad man ska känna.
Som en vän sa till mig ”Man får verkligen en tankeställare när det hemska är skrämmande nära en själv och ens verklighet. Det kan verkligen drabba precis vem som helst”.
.
Känns som jag använder orden”rörd” och ”tacksam” hela tiden när jag skriver, men det är verkligen dom känslor jag känner mest. Och det är bara så härligt att ordet ”sorgsen” inte längre står högst upp på listan! All den kärlek och glädje man får av familj och vänner är verkligen den bästa medicinen!
.
För några dagar sedan fick jag ett paket med posten med den här otroligt söta och personliga nallen av min pojkväns vackra familj!

Min Fuck Cancer Nalle

Hur cool är den inte? Så söt och så tuff på samma gång! Älskar att den är så personlig. Den sitter alltid på bordet bredvid min säng och gör mig riktigt glad varje gång jag ska sova och varje gång jag vaknar! Tack älskade Linda, Lena och Christer! Sötare svärfamilj än er finns inte <3
.
Idag fick jag besök av Jenny, Carro och Sandra ifrån jobbet och jag blev så grymt glad över att se dom! Det blev en massa snack och dom försökte uppdatera mig med allt skoj som hänt på jobbet. Dessutom hade dom med sig oändligt med presenter som alla på jobbet hade lagt ihop till. Kalla om att bli obeskrivligt rörd. Så rörd att jag nästan skämdes över så mycket fina saker jag fick =) Blev verkligen ställd och riktigt varm i hjärtat när jag såg alla namn på ”krya på dig” kortet. Det kortet kommer jag rama in! Riktigt riktigt berörd blev jag! Tack alla fantastiska vänner på Hornbach i Malmö<3

rörande att se så många namn på ”krya på dig” kortet!

OnePiece, hur cool är den inte? & såå mysig! Många på sjukhuset gick runt i sådana & nu förstår jag varför!

”Vi tänker på dig. Kämpa på!”

Bloggar etiketter: , , , , ,

No comments

Leave a reply