Mathias

0 Posted by - 22 oktober, 2011 - Övrigt, Tankar, känslor och KML

min Mathias

Fick precis detta fantastiskt tårdrypande kärleksmail av min Mathias på Gran Canaria ..
Vill ner till honom nu, nu,nu! Som jag längtar efter min örebroare!
.
Kärlek kan inte beskrivas i ord utan måste upplevas. Att försöka förklara något som inte går att beskriva är en omöjlig uppgift men många försöker och får ner bra och ibland mycket bra ord och meningar. Hur man än gör så går det aldrig att beskriva i ord hur man känner, för när personen läser orden uppfattar den personen det på sitt sätt. Ord som Älska, Älskling, Kärlek, Puss & Kram har idag blivit ett vardags språk för många och det gör det då svårare att verkligen förklara i ord när man vill beskriva en sådan stark känsla som Kärlek.

.
Kärlek har tidigare för mig varit något man känner och vet att man ska säga, men nu när känslorna är så starka blir ord som ”Älskar” en fis i rymden. Jag har svårt att beskriva det jag känner för dig och det är inte för att jag inte känner någonting utan snarare tvärtom. Jag finner inga ord starka nog att beskriva min kärlek till dig och hur jag än försöker så vill jag bara ge mer än bara ord.

Så istället för att använda orden för mycket har jag valt att säga det när jag verkligen känner att det är något som är så mycket mer än vad ordet egentligen betyder.
.
Älskling, Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag har gjort det sedan första dagen jag såg dig. Jag vet att du vägrar tro på det och du kommer alltid försöka hitta bortförklaringar eller neka att jag har känt så men sedan första kvällen nere på Holidays så hade jag fram tills det blev du och jag ett pirr i magen varje gång jag såg dig eller var ensam med dig backstage/matsalen. Redan då hade jag svårt att finna ord. Jag var blyg och försökte vara rolig men vad jag än gjorde kändes det fel tills jag fick lära känna dig och vågade först då se dig som en kompis än som ett ragg. När vi kom varandra närmre och närmre så försvann rädslan ett tag tills jag helt plötsligt insåg att jag gick och tänkte på dig dag ut och dag in. Jag försökte vara med dig så mycket jag bara kunde och ville tillbaka till där jag var första kvällen vi träffades.
Men nu med mer trygghet bakom mig var du inte bara en flirt utan en person jag verkligen älskar och skulle kunna älska resten av mitt liv vilket jag kommer göra.
Alla minnen jag har med dig, allt vi gjort och allt vi upplevt har gjort att jag älskar dig mer och mer för att jag känner mig trygg hos dig och vill leva med dig.
.
Som sagt kärlek är svårt att beskriva och jag vet att jag gör det för sällan men jag vill verkligen att när jag skriver något så ska du ta till dig av det som står och att det inte bara ska bli ett nytt sms/mail/skype meddelande i mängden av alla andra puss, kyss, gosgos.
Jag litar till 200% på dig och på att du är den jag vill vara med. Jag hoppas att det här mailet på något sätt kan förklara varför jag ibland har svårt att förklara hur jag känner. Men när jag väl försöker så är alla ord för tama/lama. Kärlek för mig är verkligen när du kommer in i rummet och lyser upp det med din närvaro. Att en person så lätt kan få andra på gott humör utan att göra någonting är för mig helt ofattbart. Jag önskar jag var där med dig och kunde få visa min kärlek istället för att försöka göra någon som är omöjligt.
Min kärlek till dig kommer aldrig att ta slut och kommer alltid att öka.
.
I love you, I do.”

Fast att livet känns tungt så får han mig att sväva på molnen ändå! Är så glad jag har honom i mitt liv.
För mig är han lycka och jag avgudar hela hans personlighet och varenda liten egenskap han har.
.
Älskar dej, Mathias! I love you, I do!

Lycka*

sjukhusmys

kärlek


Bloggar etiketter: , , ,

9 Comments

 • camilla 22 oktober, 2011 - 08:30 Reply

  Ni är så underbara ihop. ni är verkligen som gjorda för varandra. jag är så glad att jag fått lära känna er. Vi hade våra roliga och mysiga stunder på GC :). Hoppas vi kan få till det å ses snart igen. Massa kärlek till er…… Kramiz

  • Carin Eggert 26 oktober, 2011 - 17:55 Reply

   Så söt du är Camilla! Lika underbara är du och Alex tillsammans! Saknar verkligen tiden på Gc, våra rödvinskvällar och mysiga stunder som fotbollsfruar 😉 Är så glad jag fick träffa dig och Alex, ni är så fantastiska! vi ses snart, eller hur? =)
   Kramis

 • tina 22 oktober, 2011 - 10:58 Reply

  vilken underbar text, vad han kan den där tias! det är ju för underbart att männskor bara kan stiga fram å öppna sina hjärtan.. förvåna å överraska en med ärlighet! det e ju bara ord man läser, men tillsammans så bildar det en underbar text! skriv ut det där härliga mailet caugan, å spara för all framtid! jag e så glad för din skull, att du har en kille som tias i alla stunder 🙂 började nästan gråta när jag läste om hans känslor för dig på gc.. den blyge lille pojken har blitt världens finaste karl! grattis till er båda 🙂 att ni har varann! puss!!!

  • Carin Eggert 26 oktober, 2011 - 17:51 Reply

   Håller med dig Tina! Man blir helt överraskad och enormt rörd när någon öppnar sitt hjärta på det viset för en! Kan inte bli mer än lycklig!
   Helt underbart att både du och har hittat vår drömprins 😉
   Haha aw, ja riktigt sött när han skrev om Gc .. Jag som var en riktig pessimist på den tiden, att han lyckades omvandla mig är ju bara helt otroligt =)
   Kramar till min sångfågel <3

 • Marie Bülow 22 oktober, 2011 - 20:48 Reply

  Gud vad fint skrivet. Vad jag älskar er båda. Jag läste det för Hanska det tog tid för jag vart så rörd.Det kommer att gå bra för dig Carin. <3<3<3

  • Carin Eggert 26 oktober, 2011 - 17:31 Reply

   Verkligen otroligt fint skrivet! Blir rörd varje gång jag läser det 🙂
   Vad söt du är Marie, älskar dig med! Är så glad att Mathias har en så fin släkt och jag får lära känna er alla! kramar till dig och Hanska <3

 • Kristine 23 oktober, 2011 - 23:52 Reply

  Verdens fineste par 🙂

 • Sara Brandt 5 november, 2011 - 18:05 Reply

  Underbart <3

 • emelie gullme 10 november, 2011 - 01:23 Reply

  Aww vad söt kusin jag har 😉

 • Leave a reply